°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
الكفتة المصرية Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
الكفتة المصرية Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨

°o.O (منتديات ا بــــو دنــــيـــا تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكفتة المصرية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




الكفتة المصرية Empty
مُساهمةموضوع: الكفتة المصرية   الكفتة المصرية I_icon_minitimeالإثنين مايو 11, 2009 6:47 am




مقادير عمل الكفتة




كل كيلو لحم مفروم




نصف كيلو أرز مصري منقوع ومصفى




ملح




ثوم




بصل




ملح




بهارات




كزبرة وبقدونس وشبت




كل المقادير توضع بالفرامه




ثم تكور أو تعمل أصابع وتقلى




المرق:




يحمس ثوم ومن ثم توضع عليه طماطم مطحونة




وتترك حتى تتسبك وتزاد ماء ساخن (اللحم يشرب ماء كثير)




ولما تغلي الماء ضعي اللحم واتركيه يتسبك على نار




هادئة وعندما ينضج توضع ملعقة بهارات ويراعى الملح




ممكن تضعيه بجانب الأرز بالشعيريه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكفتة المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الخبيزة على الطريقة المصرية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨ :: ركن المرأه :: مطبخ المرأة :: قسم المأكولات-
انتقل الى: