°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
كشك الصعايدة Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
كشك الصعايدة Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨

°o.O (منتديات ا بــــو دنــــيـــا تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 كشك الصعايدة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




كشك الصعايدة Empty
مُساهمةموضوع: كشك الصعايدة   كشك الصعايدة I_icon_minitimeالإثنين مايو 11, 2009 6:58 am

كشك الصعايدةهو عبارة عن كور ناشفة كدة بتتباع

تجيبها وتحطيها فى مية لحد ما تتطرى وبعدين بنعملها بالبي المقلى يعنى تحطى السمنة وبعدين

البيض وبعدين تحطى عليه الكشك وتقلبيهم

الكشك التركى

من الأطباق التركية المحبوبة لدى المصريين ، وهو سهل الإعداد والتحضير ومفيد فى نفس الوقت

لإحتوائه على اللبن والدقيق .

المقادير :
- 2 كوب شوربة ( فراخ – بط – أوز ) مضاف لها ملح وفلفل .

- 3 ملعقة دقيق .

- كوب كبير لبن .

- بصلة متوسطة .

- 2 ملعقة أرز.

الطريقة :

- ترفع الشوربة على النار وبعد غليانها يضاف الارز بعد غسيله .

- يخفق اللبن مع الدقيق جيداً ثم يضافوا على الشوربة بعد نضج الأرز ويقلب .

- يستمر التقليب حتى يصبح القوام مناسباً .

- ثم يصب فى أطباق ويستخدم البصل المحمر للتجميل .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كشك الصعايدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨ :: ركن المرأه :: مطبخ المرأة :: قسم المأكولات-
انتقل الى: