°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
الحواوشي Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
الحواوشي Jp7zx2
ايه دا حاسب يا عمنا دا انت مش مسجل عندنا
او ادخل لو كنت واحد مننا
هنتشرف لو جيت عندنا
يالا مستنى ايه يا عمنا ؟!
ادارة منتدى ابو دنيا
تحياتى م/ صالح خلفه
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨

°o.O (منتديات ا بــــو دنــــيـــا تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الحواوشي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




الحواوشي Empty
مُساهمةموضوع: الحواوشي   الحواوشي I_icon_minitimeالإثنين مايو 11, 2009 7:23 am

المقادير

2 كيلو لحم مفروم

4 بصلات متوسطة الحجم

2 أو 3 فلفل حار حسب الرغبة

2 فلفل رومي

حبة طماطم

ملح، فلفل، بهارات

4 رغيف عيش


الطريقة

1. يقطع البصل والفلفل والطماطم قطع صغيرة وتخلط جميع المقادير مع بعضها مع اللحم المفروم

والملح والفلفل والبهارات

2. توضع كمية مناسبة من الخليط فى كل رغيف ثم يدهن الرغيف بقليل من الزيت حتى لا يلتصق

ويلف بورق الألمنيوم (قصدير) ويدخل الفرن درجة حرارة 250 ف (120 س) وبعد ربع ساعة

يقلب على

الوجه الآخر وننتظر حتى تمام النضج وبالهناء والشفاء.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الحواوشي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
°o.O (منتديات أبــــو دنــــيــــأ تأخذك الى عالم من المعرفه) O.o°¨ :: ركن المرأه :: مطبخ المرأة :: قسم المأكولات-
انتقل الى: